Onze diensten

Aangiftes en jaarstukken

Jouw ambitie om te groeien heeft ervoor gezorgd dat je niet alleen ondernemer bent, maar ook werkgever.

Over je belastingaangiften hoef je je als klant van ZOZA nooit meer zorgen te maken. Wij zorgen dat ze correct en tijdig worden ingediend. We zijn uitstekend op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en kennen de actuele cijfers van jouw bedrijf. Je betaalt daardoor nooit meer belasting dan nodig.
Belastingen

Omzetbelasting

We regelen elke maand of elk kwartaal tijdig de aangifte omzetbelasting voor je. Omdat je administratie op elk moment up-to-date is, kom je nooit voor een verrassing te staan. Je weet precies wat je moet betalen aan BTW of wat je eventueel terugkrijgt.

Inkomstenbelasting

Zeker weten dat je niet te veel belasting betaalt als je je aangifte door ZOZA laat invullen. We vergeten geen enkele aftrekpost en zorgen dat we de beschikbare heffingskortingen benutten. Jouw aangifte ligt tijdig bij de Belastingdienst. De deadline is jaarlijks op 1 mei, maar wanneer je wilt, vragen we uitstel aan.

Vennootschapsbelasting

Als je een B.V. hebt, betaal je jaarlijks vennootschapsbelasting. Deze belasting wordt geheven over het belastbaar bedrag: de winst van je bedrijf, verminderd met aftrekposten of eventueel verrekenbare verliezen. We zorgen dat jouw aangifte zo efficiënt mogelijk wordt gedaan.

Jaarstukken

Wij stellen voor al onze klanten jaarlijks een jaarrekening op. Wanneer je een B.V. hebt, ben je wettelijk verplicht om de jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Deze bestaat uit de balans, de winst- en verliesrekening en een toelichting. Voor een ZZP-er of eenmanszaak volstaat wettelijk een verkorte balans met een winst- en verliesrekening. In alle gevallen nemen wij ruim de tijd om de jaarstukken met je door te nemen. Zodat jij uiteindelijk precies weet hoe je jaar financieel is geweest en wat je wellicht wilt aanpassen in je bedrijfsvoering voor het volgende jaar.

background
Hoe kunnen we je helpen?
Stel ons je vraag of maak een afspraak.