Over ons

Ons doel is om jou als ambitieuze ondernemer te helpen bij je groei. Je voorzien van de juiste financiële basis waarop jij je strategieën kunt uitzetten en beslissingen kunt nemen, dat is onze passie.

Nu of later investeren? Werken met freelancers of iemand in dienst nemen? Een auto van de zaak? Lease of eigendom? Keuzes die je alleen goed kunt maken met correcte en up-to-date cijfers. Jou daarin op elk moment voorzien en met je meedenken, dat is onze ambitie. We kijken daarbij naar jouw totale plaatje. Als ondernemer ben je immers ook een mens met je persoonlijke doelstellingen en verwachtingen.

Elke klant is voor ons een V.I.P.  Vanzelfsprekend is je financiële administratie up-to-date en inzichtelijk voor jou via je persoonlijke online dashboard. Uiteraard ontvangt de Belastingdienst de vereiste aangiftes op tijd en betaal je zo min mogelijk belasting. En zeker weten ontvang je ruim op tijd de maandelijkse salarisinformatie en voldoet je loonadministratie aan alle wettelijke eisen.

Maar we gaan verder dan dat. We gebruiken onze kennis en vaardigheden om jou te helpen groeien. Heb je een investeringsvraag, een HR-vraag of wil je weten hoe je jouw webshop koppelt aan je administratie? Geen situatie is ons te gek en we gaan er altijd voor je vraag te beantwoorden. En met ruim 15 jaar ervaring hebben we zo’n beetje alles al wel eens meegemaakt.

Betrokken

We voelen ons nauw betrokken bij jou als klant en hebben graag persoonlijk contact met je. We kunnen je immers het beste van dienst zijn als we jou en je onderneming goed kennen. Heb je een administratieve vraag of wil je weten waar je financieel staat? Gewoon even bellen of mailen. We reageren snel!

Zorgvuldig

We gaan gedegen en grondig te werk. Stipt en secuur. De cijfers kloppen, daar hoef jij nooit wakker van te liggen. Op elk moment van de dag kunnen wij je vertellen hoe je bedrijf ervoor staat. En via je persoonlijke dashboard heb jij zelf realtime inzicht in je cijfers.

Eerlijk

We zijn open en transparant. Over onze prijsafspraken en in onze communicatie met jou als klant. Je krijgt eerlijke en realistische adviezen. Met altijd het succes en welzijn van jou en je organisatie als uitgangspunt.

Wij zijn Dion en Tamara. Samen runnen wij ZOZA.
Dion in het kort

‘Je hoeft niet alles alleen te doen, wij helpen je.’

Ik ben ondernemer pur sang. Mijn opa runde een eigen zaak en mijn vader heeft een eigen administratiekantoor, PEKA-management, waar ik al 15 jaar werk. Jaren waarin ik het voortouw nam in de volledige digitalisering van het kantoor.

De afgelopen vijf jaar focus ik me steeds meer op klanten die bij me passen. Ambitieuze ondernemers die de persoonlijke drive hebben om succesvol te zijn.
En daaruit is ZOZA ontstaan.

Hoewel we elk onze eigen klanten hebben, werken ZOZA en PEKA op een aantal vlakken nog steeds samen. We delen faciliteiten en we werken in hetzelfde pand.

‘ZOZA levert geen eenzijdige dienstverlening, het is een relatie. Eentje waarin we ook kritische vragen durven te stellen’

Ik geef mijn klanten inzicht in hun cijfers zodat ze exact weten waar hun bedrijf staat. En dat is een solide basis voor de beslissingen en keuzes die elke ondernemer maakt. Ik volg actualiteiten en trends in de financiële wereld op de voet en deel die kennis met mijn klanten.

Tamara in het kort

‘Het saaie beeld is bij ons totaal niet van toepassing. Klanten merken dat het bij ons anders is.’

Ik heb een achtergrond in personeel en arbeid vanuit de psychologie en ben geïnteresseerd in mensen: wat zijn hun drijfveren, hoe handelen ze? Ik heb veel HR-ervaring, onder andere in de detacheringsbranche, in de zorg en bij een grote retail organisatie, waar ik vanuit HR diverse overnames begeleidde.

‘We weten wat er speelt bij onze klanten. Dat maakt onze relatie direct en persoonlijk.’

Naast mijn studie psychologie aan de Open Universiteit, werk ik mee in ZOZA. Samen met Dion wil ik ZOZA laten groeien. In uitbreiding van diensten, bijvoorbeeld in HR en naar meerdere vestigingen. Kleine, gespecialiseerde kantoren waar de persoonlijke relatie met de klant net zo belangrijk blijft als hij nu is.

background
Hoe kunnen we je helpen?
Stel ons je vraag of maak een afspraak.