Onze diensten

Salarisadministratie

Jij onderneemt en wij regelen de salarissen van je medewerkers.

Vanaf het moment dat je je eerste medewerker in dienst neemt, ben je wettelijk verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Elke maand een loonstrook produceren. Brutoloon, nettoloon, jaaropgaven, loonaangiftes. Wij snappen dat jij hier niet elke maand jouw tijd en aandacht aan wilt geven en daarom doen wij het graag voor jou.
Je kunt je salarisadministratie met een gerust hart aan ZOZA overlaten. Jouw medewerkers ontvangen op tijd hun salaris, vakantiegeld, loonstrook en jaaropgave. Alle aangiftes voor de loonheffing zijn ruim op tijd bij de Belastingdienst.

We zijn volledig op de hoogte van de continu wijzigende wet- en regelgeving.

HR-advies

Jouw ambitie om te groeien heeft ervoor gezorgd dat je niet alleen ondernemer bent, maar ook werkgever. En net zoals alle andere ondernemerszaken moet dit gewoon goed geregeld zijn. Voor jezelf, maar ook voor je personeel. Jouw uitgangspunt is goed werkgeverschap. Wat goed is voor jouw personeel is goed voor jou. Zij zijn de bouwstenen om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

ZOZA adviseert je graag over de begeleiding van (langdurig) zieke werknemers. Over de wettelijke eisen hieromtrent, van de eerste ziekmelding tot de WIA-aanvraag. We hebben juridisch goed onderbouwde HR-documenten op de plank liggen voor het opbouwen of aanvullen van een correct personeelsdossier.

Maar ook over andere HR-zaken sparren we graag met je. Over het managen van verlofaanvragen, het maken van rapportages waaruit jij de juiste cijfers kunt halen, het opleiden van personeel, conflicten op de werkvloer of juist beloning. Je kunt met al je HR-uitdagingen bij ons terecht, we hebben de kennis en ervaring in huis.

background
Hoe kunnen we je helpen?
Stel ons je vraag of maak een afspraak.